У Кам’янському провели волейбольний турнір до Дня молоді

17:04, 11 авг 2023 , Новости Каменского
У Кам’янському провели волейбольний турнір до Дня молоді

На майданчику Кам`янської дитячо-юнацької футбольної школи “Надія”, 9 серпня відбувся волейбольний турнір присвячений Дню молоді, який відтепер відзначається в Україні 12 серпня.

В змаганнях, організованих міською федерацією волейболу та управлінням молоді та спорту, взяли участь п`ять команд (дві – юнаків і три – дівчат). Волейболісти-юнаки ліцею № 35 виставили два склади: свою повноцінну команду і збірну, в якій грали ще й спортсмени Придніпровського державного металургійного коледжу (ПДМК). В результаті доволі напруженої та дуже цікавої боротьби сильнішими виявилися збірники.

Не менш видовищним став турнір трьох дівочих команд. Тут змагалися гравчині двох тренерських колективів ДЮСШ № 2 – Віталія Серьогіна та Наталії Гальки, а також представниці технологічного фахового коледжу (ТФК). В результаті в матчі за перше місце в трьох партіях вихованки тренера В. Серьогіна перемогли команду ТФІК.

Апофеозом змагань стало нагородження, яке провели представники Кам`янської молодіжної ради, голова міської федерації волейболу Тетяна Борис і начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк. Волейболісти отримали медалі та грамоти, а команди-переможці кубки. Також призи дісталися кращим гравцям турніру – Данилу Зубкову (збірна) і Поліні Арджановській (ТФК).

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых