Кам’янські тріатлоністи блискуче виступили на чемпіонаті міста у Жовтих Водах

18:18, 14 авг 2023 , Новости Каменского
Кам’янські тріатлоністи блискуче виступили на чемпіонаті міста у Жовтих Водах

В суботу, 12 серпня, у Жовтих Водах пройшла відкрита першість міста з триатлону, на якій виступили і спортсмени з Кам`янського.

У чемпіонаті, крім господарів,  виступали 72 спортсмени з Дніпра, Запоріжжя, Кропивницького, Кривого Рогу і Кам’янського. Учасника боролися за медалі та призи на плавальному – 700 м, велосипедному 15 км та біговому – 4 км етапах. Нашу команду представляли вихованці Кам`янської ДЮСШ № 5.

Як повідомив Юрій Макогонов, тренер команди Кам`янської ДЮСШ № 5, в Жовтих Водах його вихованці-триатлоністи посіли п`ять призових місць. Кам`янчани змагалися серед чоловіків, жінок, юніорів і завоювали три золотих та по одній срібній і бронзовій медалі.

“Господарі знайшли шпаринку в щільному графіку погодних негараздів у вигляді проливних дощів і на вищому рівні провели першість, – пояснив Ю.Макогонов. – Серед наших спортсменів відзначилися нагородами Гліб Плохоцький, Христина Білоусова та Костянтин Лазаренко. Женя Коркодим вперше подолав спринтерську дистанцію крос-триатлону, що є теж неабияким здобутком для спортсмена з річним стажем підготовки з нуля. Крім того, організатори окремо відзначили переможців плавального етапу серед жінок і чоловіків: ними теж стали вихованці Кам’янської ДЮСШ № 5 Христина Білоусова та Гліб Плохоцький”.

Призери – кам’янчани

Перше місце

  • Плохоцький Гліб (юніори)
  • Білоусова Христина (жінки 18-35 років)
  • Білоусова Христина (абсолют жінки)

Друге місце

  • Лазаренко Костянтин (юніори)

Третє місце

  • Плохоцький Гліб (абсолют чоловіки).

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых