Масована ракетна атака по Україні, що відомо на ранок

08:29, 15 авг 2023 , Новости Каменского
Масована ракетна атака по Україні, що відомо на ранок

Російські окупанти вдалися до чергової масованої повітряної атаки сьогодні вночі, 15 серпня. Під ударами перебували кілька регіонів, серед яких Львівська, Волинська, Дніпропетровська, Хмельницька області.

Унаслідок ракетного обстрілу росіян у Львові зруйновано приватні будівлі. Як повідомив мер Андрій Садовий, над містом було збито чимало ракет, проте є й влучання. Садовий розмістив у своєму Telegram фото пожежі на верхніх поверхах одного із житлових будинків, куди влучила російська ракета.

"На щастя, без жертв. На жаль, багато шкоди. Ракета прилетіла у двір дитячого садка. Пошкоджено більше ніж 100 помешкань, вибито понад 500 вікон, зруйновано дитячий садок. 4 людини отримують медичну допомогу. Загрози їх життю немає", — повідомив мер Львова.

Також російська армія вперше за багато місяців атакувала Луцьк. Над Волинською областю вночі працювала протиповітряна оборона, але є й влучання.

"На жаль, маємо “приліт” в одне із підприємств промисловості в обласному центрі. Наразі відомо про двох потерпілих. Про їх стан згодом повідомимо. На місці працюють усі відповідні служби", — проінформував начальник Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

У Дніпрі в результаті атаки росіян, за попередніми даними, постраждала одна людина — було влучання в одне з міських підприємств.

"Російські терористи вчинили черговий злочин. О 4:20 по одному з підприємств Дніпра. Спалахнула пожежа. Попередньо, 1 постраждалий", — повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Пізніше він повідомив про двох поранених. 59-річна жінка отримала легкі ушкодження, 70-річний чоловік у стані середньої тяжкості.

Гучно вночі було також у Хмельницькій області — працювала ППО.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых