Внаслідок вчорашніх ворожих ударів по Дніпропетровщині одна людина загинула, семеро постраждали

07:48, 17 авг 2023 , Новости Каменского

Окупаційна армія вдарила по Нікопольському та Синельниківському районах. Загинула людина. Семеро постраждали. Пошкоджені, зокрема, будинки, сільгосппідприємство, навчальний заклад. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

У Межівській громаді Синельниківського району загинув 18-річний хлопець. Ще шестеро людей постраждали. Серед них 2-річна дівчинка. Зараз вона в задовільному стані, лікуватиметься амбулаторно.

Через удар здійнялося три пожежі, які рятувальники вже приборкали. Понівечені 49 приватних осель. Пошкоджені сільськогосподарське підприємство, навчальний заклад. Побиті авто.

Неспокійно було і на Нікопольщині. По району ворог бив тричі. З важкої артилерії обстріляв Нікополь та Марганецьку громаду.

Постраждав 63-річний чоловік. Отримав мінно-вибухову травму та осколкове поранення. У стані середньої тяжкості його госпіталізували.

Пошкоджені кафе, 14 житлових будинків, 8 господарських споруд, авто та 5 ліній електропередач. Побито 40 сонячних панелей.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых