У ракетній атаці на Чернігів винні лише росіяни – не варто перекладати відповідальність на українців

12:48, 21 авг 2023 , Новости Каменского

Пояснює Центр стратегічних комунікацій

19 серпня росіяни завдали (https://t.me/spravdi/32687) удару ракетою «Іскандер-К» по Драматичному театру в Чернігові. У результаті – семеро загиблих і 129 поранених.

росія не вперше завдає ракетного удару по центральній частині великого міста. До цього так само атакували Київ, Харків, Одесу, Вінницю. Руйнування Драматичного театру в Чернігові нагадує про варварську атаку Драмтеатру в Маріуполі.

Для більшої кількості жертв росіяни обрали для атаки вихідний день, християнське свято Преображення Господнього, коли багато мешканців і гостей міста прогулювалися його центральною частиною.

Вкотре жертвами російських терористичних атак стають діти. Серед сімох загиблих у Чернігові – 6-річна Софія, яка готувалася стати першокласницею за кілька днів.

Винуватцем трагедії є саме росія, а не організатори виставки. Публічні заходи під час війни – це завжди лотерея і ніхто не знає, яку саме ціль для атаки обере ворог. Перекладання відповідальності на організаторів виставки – це спроба раціоналізації російського тероризму.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых