Кам’янська фігуристка у складі української збірної змагається на чемпіонаті Європи

12:47, 30 авг 2023 , Новости Каменского
Кам’янська фігуристка у складі української збірної змагається на чемпіонаті Європи

З 28 серпня по 9 вересня в італійському містечку Понте ді Леньо проходить европейська континентальна першість з фігурного катання на роликових ковзанах – чемпіонат Європи-2023.

Українська національна команда має цього року велике представництво в багатьох дисциплінах. Серед спортсменів – багаторазова українська чемпіонка, вихованка Академії роликового спорту Кам’янського Вікторія Цимбал. Дівчина представляє нашу країну в категорії Senior Ladies Solo Dance. Про це повідомила її тренер Тамара Цимбал.

– Для Вікторії – це дебют, адже вперше міжнародна федерація WORLD SKATE допустила до змагань в цій категорії спортсменів на інлайн-роликових ковзанах, – розповіла тренер. – Вікторія та Академія роликового спорту висловлює щиру подяку за всебічну підтримку в організації поїздки та підготовки до цього турніру особисто міському голові Кам’янського Андрію Білоусову, начальнику Управління молоді та спорту Кам’янської міської ради Едуарду Коряку, громадській організації “Бджола”. Ви втілюєте в життя мрії наших спортсменів. Дякуємо!

Вболіваємо за Вікторію та українську команду на Чемпіонаті Європи з фігурного катання на роликових ковзанах!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых