У Кам’янському пройдуть Дні сталої енергії

11:49, 7 сен 2023 , Новости Каменского
У Кам’янському пройдуть Дні сталої енергії

З 2015 року місто Кам’янське є підписантом Угоди мерів. Угода мерів – це найбільший у світі рух за збереження клімату та енергії на локальному рівні. Європейська ініціатива «Угода мерів» об’єднує більше 10 тисяч міст Європи та України, які добровільно взяли на себе зобов’язання по досягненню кліматичних і енергетичних цілей Європейського Союзу.

Одним із Положень Угоди мерів передбачено проведення заходу «Дні сталої енергії», направленого на привернення уваги міської громади до питань охорони навколишнього природного середовища та збереження енергоресурсів, популяризації знань щодо енергоощадності та способів ефективного використання енергії.

Щороку восени в Кам’янському традиційно проводяться Дні сталої енергії. У рамках цього заходу в учбових закладах міста організовуються «Дні відкритих дверей», тематичні цикли уроків, семінари, екоквести та вікторини.

Цьогоріч Дні сталої енергії пройдуть з 18 по 22 вересня у онлайн-форматі на сторінці Дні сталої енергї в Кам’янському

У рамках заходу буде проводитися конкурс дитячого малюнку «Енергозбереження – крок до майбутнього» та «Чиста, доступна та зелена енергія», конкурс есе «Енергозбереження – почни з себе!», фотоконкурс «Енергозбереження – з мрії в реальність». Щодня бажаючі зможуть прийняти участь у вікторині-грі «Споживай енергію розумно».

Переможці конкурсів, вікторин отримають енергозбережні подарунки.

Деталі про умови конкурсів за посиланням.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых