Фахівці ДСНС Камʼянського навчали медиків і школярів протимінній безпеці

10:06, 20 сен 2023 , Новости Каменского

ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області: вчора був проведений ряд інформаційно-показових лекцій з мінної безпеки на базі мобільного класу.

Під час заняття рятувальники обговорили всю небезпеку застарілих та сучасних боєприпасів, пояснили слухачам основні правила безпеки під час натрапляння на підозрілий предмет. Використовуючи 3D-стенди, всім присутнім показали як саме можуть виглядати різні вибухонебезпечні предмети та розповіли яку загрозу вони несуть.

Особливу увагу фахівці ДСНС приділили саме безпеці дітей. Нагадали їм про те, що вибухонебезпечний предмет може бути замаскований під іграшку або навіть коробку цукерок, тому надзвичайники зауважили, що зараз дуже небезпечно піднімати, чіпати залишені без нагляду речі. Дорослих же попрохали обовʼязково нагадувати дітям про правила мінної безпеки, адже вони можуть врятувати життя.

На завершення лекцій всім присутнім рятувальники надали інформаційні листівки, задля того щоб дорослі та діти завжди пам’ятали основні правила мінної небезпеки та у разі натрапляння на підозрілі предмети мали змогу врятувати своє життя.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых