На Дніпропетровщині та Херсонщині знайшли схрони зі зброєю рашистів

12:57, 21 сен 2023 , Новости Каменского

Військова контррозвідка СБУ: серед знайдених і вилучених засобів ураження – постріли до реактивних систем залпового вогню «Град» і гранатомети виробництва рф, а також заборонені міжнародним правом російські протипіхотні міни.

На Дніпропетровщині, в одному із приватних будинків в селищі Новопетровське Межівського району, співробітники СБУ знайшла схрон з бойовими засобами ураження - 15 протипіхотних мін, майже 200 тротилових шашок з електродетонаторами, російську реактивну штурмову гранату «Таволга-1», понад 11 тисяч набоїв різного калібру.

У Херсоні співробітники СБУ виявили схрон зі зброєю на території покинутої будівлі місцевого приватного підприємства. Приміщення схованки зброї  російські загарбники облаштували на період тимчасової окупації міста. Тут виявили понад 30 мінометних та якірних річкових мін, 30 гранатометних пострілів.

Всі вилучені засоби ураження направлено на експертизу для подальшої їх передачі на потреби Збройних Сил України. За обома фактами тривають комплексні заходи для встановлення і притягнення до відповідальності осіб, причетних до облаштування прихованих арсеналів.

 

 

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых