У Кам`янському відбувся чемпіонат міста з велокросу та кросового дуатлону

08:25, 27 сен 2023 , Новости Каменского
У Кам`янському відбувся чемпіонат міста з велокросу та кросового дуатлону

Десять призових місць посіли спортсмени з Кам’янського на відкритому чемпіонаті Кам’янського з велосипедного кросу та кросового дуатлону, що проходив у Самишиній балці 23-24 вересня.

Організаторами змагань виступили федерація триатлону міста (керівник Юрій Макогонов) спільно з Кам`янською ДЮСШ № 5 (директор Дмитро Краєвський). За повідомленням Ю.Макогонова, в змаганнях взяли участь більше півсотні спортсменів різних вікових категорій з Дніпра, Запоріжжя, Нікополя, Жовтих Вод та Кам’янського.

Як розповів Ю. Макогонов, спортсмени виборювали нагороди на трьох дистанціях велокросу – в індивідуальній та групових перегонах та в кросовому дуатлоні. Наймолодша учасниця, Марія Міщенко з Жовтих Вод та найстарша – Ольга Цегельник гідно подолали бігову та велосипедну дистанції дуатлону.

Команда кам’янських спортсменів, які були представлені дев`ятьма вихованцями ДЮСШ № 5, попри те, що провідні спортсмени захворіли незадовго до змагань, також отримали гарні здобутки, завоювавши на дистанціях велокросу та кросового дуатлону 10 медалей різного ґатунку (3 золотих, 3 срібних, 4 бронзових).

Загалом і юні, і досвідчені спортсмени мали можливість показати свою майстерність та отримати море позитиву на трасах перегонів, які були підготовані організаторами на будь-який смак.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых