Шашкісти Володимир Жукоцький і Аріна Федорченко – переможці чемпіонату Кам`янського

17:30, 10 окт 2023 , Новости Каменского

В чемпіонаті з шашок-64 у Кам`янському змагалися гравці вікової групи до 16 років. Переможцями стали Аріна Федорченко і Володимир Жукоцький.

Підходить до завершення молодіжний чемпіонат Кам`янського з шашок-64. Черговими змаганнями стала першість у віковій групі до 16 років, що відбулась 8 жовтня. В ній взяли участь 22 спортсмени. Турнір пройшов у вісім турів за швейцарською системою. Залік проводився серед юнаків та дівчат окремо. За схемою турніру ті шашкісти, які набрали половину очок з можливих шістнадцяти, отримали право на участь у старшій категорії (до 19 років).

Переможцями стали вихованці ДЮСШ № 2 Аріна Федорченко (тренер Д.Савінський) і Володимир Жукоцький (тренер І.Губарєв). Друге і третє місця у дівчат посіли Кіра Кравченко і Марія Діденко, яких тренує І.Губарєв. У юнаків другим став Тимофій Кобзєв (тренер І.Губарєв). Третє місце у вихованця Альони Губарєвої з ДЮСШ № 3 Матвія Зябрєва. Хлопці набрали по 10 очок, і тільки через перевагу в особистій зустрічі Тимофій посів вище місце.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых