У Кам'янському лауреати конкурсу дитячої творчості «Козак Мамай та його пісня» отримали нагороди

07:05, 12 окт 2023 , Новости Каменского
У Кам'янському лауреати конкурсу дитячої творчості «Козак Мамай та його пісня» отримали нагороди

В Музеї історії міста проходить виставка дитячої творчості «Козак Мамай та його пісня». Цей конкурс став традиційним для Кам’янського та проводиться вже 16-й раз поспіль.

Цього року в конкурсі взяли участь учні закладів загальної середньої та мистецької освіти, вихованці закладів позашкільної освіти Кам’янського, Дніпра, Кривого Рогу, Запоріжжя та Судової Вишні Львівської області.

На виставці представлені 253 роботи 194 учасників конкурсу у жанрі малюнку, паперопластики, скульптури, декоративно-ужиткового мистецтва.

Нагороди та призи від ГО «Бджола» переможцям конкурсу вручив сьогодні, 11 жовтня, міський голова Андрій Білоусов.

«Роботи юних талантів захоплюють своїми ідеями, сюжетами, кольорами і техніками. В картинах відображається дитяче бачення козацького минулого, мрії, надії та болісне відчуття українського сьогодення. Особливо вражають образи наших сучасних воїнів-захисників.

Подякував батькам, викладачам, членам журі та всім, хто брав участь у проведенні конкурсу. Вручив переможцям нагороди та призи від ГО «Бджола» – сертифікати на отримання канцелярського приладдя. Також вручив подяки викладачам, які зробили особистий внесок у творчі успіхи дітей, розкриваючи справжні таланти.

Шановні митці – діти та дорослі! Не припиняйте займатися творчістю, розвивайте свої здібності та надихайте наших воїнів на Перемогу!» – зазначив Андрій Білоусов.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых