У Кам’янському районі триває поповнення бібліотек книгами та комп'ютерним обладнанням

14:14, 7 ноя 2023 , Новости Каменского

Інформує начальник Кам’янської районної військової адміністрації Дніпропетровської області, керівник району територіальної оборони Кам’янського району Олег Гапіч.

Заклади культури Кам'янського району продовжують отримувати необхідні для роботи девайси і гаджети та поповнювати книжкові фонди за підтримки благодійників та місцевої влади.

В рамках проєкту Освітній центр для дітей «Змістовно» за підтримки БФ «The Howard G. Buffett Foundation» та Nova Ukraine Жовтянський СБК і Жовтянська СБФ, а також Пальмирівський СБК П'ятихатської громади отримали по 10 ноутбуків та навушників.

П’ятихатська центральна міська бібліотека одержала 20 книг популярних польських авторів в українському перекладі, надрукованих в межах реалізації спільного проєкту Українського інституту книги й Instytut Książki.

Ганнівська та Мишуринрізька сільські бібліотеки-філії отримали комплекти комп'ютерного обладнання від Верхньодніпровської міської ради. Тож, тепер читачі можуть користуватися комп'ютерами з безкоштовним доступом до мережі Internet.

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых