У Кам`янському районі затримали двох крадіїв

16:16, 23 ноя 2023 , Новости Каменского

Злочинці спокусились золотими прикрасами та акумулятором з ВАЗ-2101.

Жителька селища Саксагань заявила в поліції, що з будинку пропала шкатулка з золотими прикрасами. Під час слідчих дій правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 30-річний знайомий потерпілої. Як з`ясувалося, чоловік інколи допомагав жінці по господарству. Потерпіла довіряла своєму «помічнику». Чоловік знав, де знаходяться ключі від будинку та графік роботи жінки. 10 жовтня близько 8:00 заздалегідь знаючи, що знайома знаходиться на роботі, зловмисник дістав зі схованки ключі, потрапив до оселі, викрав шкатулку з золотими прикрасами. Викрадене він відразу продав, а гроші витратив на особисті потреби.

Інший злочин стався 25 жовтня в селищі Вишневе. 37-річний житель Кам`янського району побачив припаркований біля двору автомобіль. За допомогою викрутки злочинець відкрив капот і викрав акумулятор. Викрадене продав.

22 листопада за погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою обом фігурантам повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п`яти до восьми років. Триває досудове розслідування.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых