У Кам’янському районі правоохоронці оголосили про підозру за двома фактами вчинення домашнього насильства

16:36, 27 ноя 2023 , Новости Каменского

В одному випадку підозрюваний систематично фізично та психологічно знущався з матері, інший чоловік підіймав руку на цивільну дружину.

81-річна мати протягом року терпіла знущання та образи від власного сина, який вчиняв сварки та бійки, ви магаючи від старенької гроші. 39-річного чоловіка неодноразово притягали до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також стосовно кривдника застосовувалися спеціальні заходи у вигляді винесення термінового заборонного припису. Це зупиняло чоловіка на деякий час, однак потім він знову продовжував ображати матір. Зрештою життя старенької стало нестерпним, і після чергових знущань мати звернулась із заявою до ВП № 6 Кам’янського РУП.

В ході встановлення обставин за фактом домашнього насильства стосовно 46-річної жінки, поліцейські з’ясували, що 44-річний чоловік протягом двох років знущався зі своєї цивільної дружини, за що неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності. Після чергового нападу жінка звернулась із заявою до відділення поліції № 1 Кам’янського РУП.

За фактами домашнього насильства були відкриті кримінальні провадження.

За погодженням з прокуратурою обом кривдникам повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Поліцейські нагадують, що за вчинення домашнього насильства передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. Якщо ви страждаєте від домашнього насильства – не мовчіть, а своєчасно зверніться до поліції.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых