У Кам’янському відбулися змагання зі спортивної акробатики

10:35, 4 дек 2023 , Новости Каменского

У Кам’янському 2 грудня пройшов чемпіонат ДЮСШ № 4 зі спортивної акробатики. Змагання були присвячені Дню святого Миколая.

“Наші спортсмени сьогодні мали можливість забути про війну на деякий час. Змогли відчути себе справжнісінькими чемпіонами та поринути у чарівну атмосферу свята. Це стало можливо завдяки українським воїнам, які боронять світ від темряви, що насунулася зі сходу країни. А українські діти хочуть жити, виступати і перемагати не на війні, а на спортивних аренах”, – йдеться у повідомленні на ФБ-сторінці ДЮСШ № 4.

Акробати змагалися за програмою ІІІ, ІІ та І юнацьких розрядів в індивідуальних та групових вправах. За підсумками виступів спортсмени вибороли по 30 золотих і срібних медалей. Також на рахунку учасників чемпіонату ще 20 бронзових нагород.

“Хочемо сказати, що сьогодні вони всі переможці! Сьогодні вони змогли зануритися у світ акробатики та зустріти Святого Миколая Чудотворця.

Щиро дякуємо батькам дітей, тренерам, хореографу та нашій команді за це Свято спорту для дітей. Але найбільша подяка нашим Захисникам і Захисницям, завдяки яким все це можливо в наш час!” – зазначають організатори змагань.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых