Мобільний клас безпеки: рятувальники та поліцейські провели заняття для школярів у Кам’янському районі

18:05, 4 дек 2023 , Новости Каменского

ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. 

Сьогодні, 4-го грудня, до навчального закладу у місті Верхньодніпровськ завітав мобільний навчальний клас з безпеки у вигляді автомобіля, який створеного за ініціативи МВС та підтримки UNICEF, що має все необхідне оснащення для забезпечення якісного та доступного навчання дітей правилам безпеки, які є найактуальнішими в наш час.

Під час заходу школярі дізналися більш детально про правила пожежної та мінної небезпеки, зокрема як діяти у разі виявлення займання, підозрілих чи вибухонебезпечних предметів. У зв’язку з подіями в країні нагадали про дотримання алгоритму дій під час сигналу «Повітряна тривога».

Також дітям розповіли про обов’язки та права пішоходів, правила руху для велосипедистів або електросамокатів. Крім цього розповіли, що в наш час потрібно відноситись один до одного з порозумінням, не конфліктувати один з одним та керуватися нормами взаємопідтримки та допомоги.

Дітлахи із великим задоволенням слухали фахівців, які доступно пояснювали за допомогою стендів, відеороликів, друкованої поліграфічної продукції життєво важливі правила безпеки.

По завершенню всім слухачам рятувальники та поліцейські надали повчальну продукцію, розроблену ДСНС України спільно з UNICEF, де зібрано найкорисніші правила безпеки в зрозумілій для дітей формі.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых