Забив до смерті: у Кам`янському районі чоловік познущався з дівчини

16:24, 14 дек 2023 , Новости Каменского

Трагедія сталась 11 грудня в одному з селищ Кам`янського району. Однак поліції відомо про неї стало тільки на ранок 13-го.

Щоб встановити справжню картину події, поліції прийшлось "розплутувати" факти, адже вбивця намагався приховати свій злочин. 

Дівчину знайшли на узбіччі дороги, зовні все виглядало так, наче сталась ДТП, яка й стала причиною загибелі. На тілі були чисельні трамви та забої, що, начебто, підтверджувало версію про смертельну аварію. Однак слідчі знайшли невідповідності і почали подальший розшук.

Менше доби знадобьилось, щоб відтворити реальну картину події та знайти злочинця. Ним виявився 31-річний місцевий житель. 
Як з`ясувалось, 11 грудня 21-річна потерпіла прийшла в гості, де й сталась сварка. Чоловік наніс дівчини багато ударів по голові і тулубу, через що вона загинула на місці. Однак це не завадило вбивці піти спати, На ранок він вирішив винести тіло на узбіччя і інсценувати ДТП.

Однак заплутати правоохоронців йому не вдалось. Чоловікові про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых