В Кам`янському відбувся тенісний турнір Григорія Никифорова

13:05, 25 дек 2023 , Новости Каменского
В Кам`янському відбувся тенісний турнір Григорія Никифорова

Вже другий тенісний Кубок імені відомого в Кам’янському тренера Григорія Никифорова відбувся у спортивному клубі “Прометей” 23 грудня. На двох зимових кортах в парному розряді змагалися 12 юнаків і дівчат та 12 ветеранів-любителів.

У швидкоплинному турнірі перемогу серед юних тенісистів отримала пара Марія Кочерженко/Аріана Багбая, які у фіналі перемогли Анну Кузнєцову та Архипа Пікуша.

Серед їх старших колег, дует Андрій Андреєв/Сергій Родіонов у головному матчі був сильнішим за сімейну пару Вишницьких, Олексія та Маргариту.

Третє місце серед юнаків та дівчат посіли брат і сестра Андреєви, Владислав та Дар’я. У ветеранів, “бронза” дісталася нещодавно обраному голові Кам`янської федерації тенісу Костянтину Гнідікову та його напарнику Дмитру Поліщуку.

Нагадаємо, що відділення тенісу в ДЮСШ СК “Прометей” було створено у 1967 році, де працювали три тренери – А.Ф.Морозов, В.А.Удовенко, В.А.Толкацир. Через два роки останнього замінив Григорій Никифоров, який і понині віддається улюбленій справі. Тренер ДЮСШ № 3 зазначив, що нинішній рік був для тенісистів школи особливим.

“Минулого тижня 15-річна Софія Стотика виграла Кубок України з тенісу серед дорослих та стала майстром спорту. Ще раніше Марія Кочерженко та Аріана Багбая стали бронзовими призерками чемпіонату України до 12 років та отримали перший спортивний розряд. Потрібно додати, що з 1 січня 2024 року Марія Кочерженко очолить рейтинг України серед тенісисток віком до 12 років, а Анна Кузнецова стане другою”, – розповів Г.Никифоров.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых