Армія рф зранку завдала удару по Херсонщині: загинула 73-річна жінка, її доньку поранено

13:32, 1 янв 2024 , Новости Каменского
Армія рф зранку завдала удару по Херсонщині: загинула 73-річна жінка, її доньку поранено

Внаслідок російського обстрілу у Велетинському на Херсонщині загинула жінка, ще одна отримала поранення; порушено кримінальну справу.

Селище Велетенське у Херсонській області зазнало ворожого удару. Під завалами опинилися двоє людей - одна жінка загинула, другу врятували і госпіталізували. Про це повідомили у понеділок голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін та Херсонська обласна прокуратура.

"російська армія обстріляла житловий будинок у Велетенському. Під завалами опинилися двоє людей. 73-річна жінка отримала смертельні травми. Її тіло дістали працівники ДСНС з-під знищеної оселі. Мої співчуття рідним… Ще одну місцеву жительку, 50 років, вдалося врятувати. Її шпиталізували з пораненням ноги та спини"- написав Прокудін у Telegram.

З його слів, постраждалій надається уся необхідна допомога.

За даними Херсонської обласної прокуратури, російська армія обстрілювала з артилерії один з населених пунктів Білозерської громади 1 січня близько 11:10.

"З-під завалів деблокували тіло загиблої 73-річної жінки. Її 50-річну доньку із травмами передали медикам", - повідомили у прокуратурі.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано із умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых