Нерішучість союзників коштує життів та здоров'я громадян України

07:05, 10 янв 2024 , Новости Каменского

Центр стратегічних комунікацій пояснює:

В Німеччині тривають дискусії щодо надання Україні крилатих ракет Taurus.

Від початку повномасштабної російсько-української війни, Німеччина перетворилася з однієї із найбільш стриманих у питанні надання зброї Україні країн – в одного з лідерів військової допомоги нашій державі.

Для відсічі російській агресії, та захисту українських міст, їхніх мешканців та інфраструктурних обʼєктів Україна потребує далекобійних ракет.

Наявність ракет Taurus на озброєнні Сил оборони України дасть змогу ефективно знищувати російські військові цілі та руйнувати логістику ворога, що у свою чергу дозволить здобути перевагу на фронті.

Надання Україні ракет Taurus підтримують німецькі політики: лідер Європейської народної партії Манфред Вебер, голова комітету Бундестагу з питань оборони Марі-Аґнес Штрак-Ціммерманн, речниця з питань оборони від «Зелених» Сара Нанні, експерт із зовнішньої політики ХДС Родеріх Кізеветтер та інші.

Передача Україні Taurus допоможе уникнути затягування війни, таким чином відверне загрози ослаблення східного флангу НАТО і нового витка російської агресії, зокрема, проти Молдови та країн Балтії.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых