За законом парності: фельдшери Кам'янського двічі за кілька днів приймали пологи в екстремальних умовах

15:48, 22 янв 2024 , Новости Каменского

Як повідомила завідувачка Станції ЕМД Кам'янського Лариса Биданцева, 18 та 20 січня бригадам медиків довелось примати пологи поза умовами стаціонару,

Обидва рази у мам була четверта вагітність і вобох випадках народидись здорові доношені хлопчики. Обидві породіллі з немовлятами були доставлені до до пологового відділення лікарні №9 міста Кам'янське.

18 січня виклик прийшов з Вехньодніпровського району. Там пологи почались у 36-річної жінки. Бригада медиків у складі фельдшера Романець Наталії, молодшої медичної сестри Зуб Зої і водія Бацко Андрія прибула на місце оперативно, однак процес був вже в самому розпалі, тож допомагати малеі народжуватись довелось прямо вдома. Пологи пройшли без ускладнень, народився хлопчик. До лікарні вже їхали розширеним складом.

Рано вранці 20 січня виклик про пологи надійшов з Криничанського району.  Бригада у складі фельдшера Радченко Алли і водія Радченка Володимира встигли розмістити породіллю у автівці та рушити в бік пологового будинку, однак почались сильні перейми і швидко з'явився на світ доношений хлопчик. Так 30-річна жінка вчетверте стала матір'ю.

І мами, і немовлята були в хорошому стані доставлені до пологового відділення. 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых