У Кам’янському районі рятувальники ознайомили громадян з правилами безпеки на робочому місці та з протимінною безпекою

17:05, 23 янв 2024 , Новости Каменского

Рятувальники Кам’янського району завітали до одного з інклюзив-ресурсних центрів П’ятихатської міської територіальної громади, де провели лекційне заняття на тему: «Дотримання правил безпеки на робочому місці та порядку дій під час виявлення вибухонебезпечного предмету».

Фахівці ДСНС за допомогою наявних інформаційних плакатів показали, як саме виглядає той чи інший вибухонебезпечний предмет, розповіли про його специфіку та вказали на можливі відстані ураження. Крім цього, нагадали про безпечні відстані та основний порядок дій.

Обговорили питання небезпеки альтернативних джерел освітлення, електропостачання, опалення, таких як генератори, пальники і навіть свічки. Адже при їх використанні потрібно обов’язкового дотримуватися безпечних відстаней, враховувати місця їх розміщення, аби не трапилося біди.

По завершенню надзвичайники нагадали правила використання первинних засобів пожежогасіння – вогнегасників, на перших етапах виникнення займання. Кожному співрозмовнику залишили інформаційні пам’ятки та нагадали, що під час надзвичайної події не потрібно зволікати, а необхідно терміново телефонувати до Служби порятунку за номером «101».

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых