Кам’янський професійний ліцей долучився до програми з навчання переселенців, ветеранів війни та людей з інвалідністю актуальним спеціальностям за проєктом "Skills4Recovery

14:23, 24 янв 2024 , Новости Каменского

Дніпропетровська обласна рада: Навчання проводитимуться за проєктом "Skills4Recovery – Швидкий шлях до працевлаштування", який організували Федерація роботодавців Дніпропетровщини, організація розвитку німецької промисловості SEQUA, навчально-методичний центр профтехосвіти у Дніпропетровській області.

На Дніпропетровщині до реалізації проєкту долучились 6 освітніх закладів: Дніпровський центр професійно-технічної освіти, ПТУ № 2, Кам’янський професійний ліцей, Дніпровський центр професійної освіти, Західно-дніпровський центр професійно-технічного освіти, Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Курси проводитимуть 6 місяців, вони охоплять 14 ключових кваліфікацій: будівництво, транспорт і логістика, сільське господарство, легка промисловість та ІТ-технології. Проєкт також має на меті забезпечити до 100 викладачів професійно-технічних навчальних закладів та компаній додатковою кваліфікацією у сфері дуального навчання.

Бажаючі навчатимуться в 9 групах за 7 професіями: газоелектрозварювальник, електромонтер з ремонту та обслуговування електрообладнання, токар, кравець, тракторист, водій навантажувача, молодша медична сестра із догляду за хворими.

Термін навчання 3,5 місяці. Після завершення курсів усі слухачі отримають свідоцтво про освіту для подальшого працевлаштування.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых