У Кам’янському стартував боксерський турнір пам’яті тренера Володимира Кургузова

11:10, 26 янв 2024 , Новости Каменского

25 січня в Кам’янському розпочався традиційний турнір із боксу, присвячений пам’яті Володимира Кургузова.

Протягом трьох днів 125 школярів 2010-2011 років народження змагатимуться у різних вагових категоріях за звання чемпіонів.

Окрім боксерів із Кам’янського, у турнірі беруть участь спортсмени з Дніпра, Кривого Рогу, Павлограду, Новомосковська, Синельникового, Покровська та Полтави.

На урочисте відкриття заходу, аби привітати майстрів шкіряної рукавички, завітав начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина.

– Дуже приємно, що незважаючи ні на що, сьогодні у нашому місті зібрались боксери з різних куточків України. Бажаю учасникам наснаги та вдалих боїв! Нехай цей турнір принесе незабутні емоції та подарує глядачам захоплюючі моменти на рингу. А також безмежно дякую усім, хто зараз боронить нашу країну та відстоює її незалежність!, - зазначив він.

За словами голови Кам’янської федерації боксу Андрія Дроговоза, вшанування пам’яті Володимира Кургузова стало традицією, яка об’єднує всіх його вихованців. Багато з них вже давно самі стали тренерами й тепер передають свій досвід новим поколінням, які досягають вражаючих успіхів у цьому виді спорту.

Зазначимо, що імена переможців та призерів змагань стануть відомі у суботу, 27 січня.

Довідково: Володимир Кургузов першим у нашому місті отримав звання майстра спорту СРСР. Після звільнення із збройних сил він викладав бокс у “Дзержинці”. Талановитого тренера називають у Кам’янському патріархом міського боксу.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых