У Кам’янському громадські об’єднанння і організації презентували свої програми на II етапі конкурсу для надання фінансової підтримки з міського бюджету

14:58, 6 фев 2024 , Новости Каменского

5 лютого відбулося друге засідання Конкурсної комісії з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства для надання фінансової підтримки за рахунок бюджету Кам’янської міської територіальної громади у 2024 році.

Як повідомлялось раніше, на участь у конкурсі свої програми надали 5 громадських: громадська організація «Кам’янська міська організація ветеранів України», громадська організація «Союз ветеранів Афганістану», громадська організація «Родини загиблих Героїв Захисників України», громадська організація «Кам’янська міська у Дніпропетровській області організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» та міського товариства інвалідів «Лелека».

Під час засідання відбувся відкритий захист конкурсних пропозицій, під час якого представники організацій презентували свої програми та відповідали на запитання членів комісії.

Заслухавши конкурсантів члени комісії провели індивідуальне оцінювання конкурсних пропозицій, за результатами якого усі 5 програм визнано такими, що відповідають нормам чинного законодавства й пріоритетним завданням Кам’янської міської територіальної громади.

Фінансова підтримка громадським об’єднанням ветеранів та організаціям осіб з інвалідністю надається в рамках виконання Програми соціального захисту населення міста на 2022-2026 роки на загальну суму 657,0 тис грн.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых