Затримано ймовірного вбивцю заступника міського голови Нікополя, зловмисник мав намір вбити й інших високопосадовців міста  

11:57, 12 фев 2024 , Новости Каменского

Чоловік здійснив понад 20 пострілів у потерпілого та кинув в салон авто гранату, що призвело до загоряння автомобіля та смерті чоловіка. Після скоєння злочину нападник закопав зброю у лісопосадці та переховувався в орендованій квартирі, де його і затримали правоохоронці. Про це повідомили в ГУНП Дніпропептровської області.

Нагадаємо, що 8 лютого до поліції повідомили, що невідомий розстріляв автомобіль в одному з районів Нікополя. В салоні авто виявили вбитого 59-річного заступника міського голови. 

Правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи під процесуальним керівництвом прокуратури Дніпропетровської області. Вже за декілька днів поліцейські затримали фігуранта в орендованій квартирі поблизу місця скоєння злочину.

Як встановили слідчі, 33-річний місцевий мешканець протягом чотирьох місяців готувався до скоєння злочину. В день вбивства, озброївшись та встановивши маршрут пересування, він чекав на заступника мера. Коли автомобіль жертви під’їхав ближче, фігурант здійснив понад 20 пострілів з автоматичної зброї та кинув в автомобіль гранату, що призвело до займання автомобіля та загибелі чиновника.

Знаряддя злочину зловмисник закопав в лісопосадці. Зброя вилучена та направлена на експертне дослідження.

Встановлено, що підозрюваний виношував намір вчинення аналогічних злочинів відносно інших посадових осіб міста Нікополь. Зараз ця інформація перевіряється в рамках кримінального провадження.

11 лютого слідчими слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області зловмиснику повідомлено про підозру в умисному вбивстві. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых