У Кам'янському проходив Відкритий чемпіонат Кам’янського з плавання

16:23, 17 фев 2024 , Новости Каменского

Змагання зібрали 210 спортсменів, 2007-2017 років народження, з 10 міст України: Дніпра, Павлограда, Києва, Запоріжжя, Кременної, Одеси, Херсона, Кривого Рога та Кам’янського, а також трьох членів паралімпійської збірної команди з плавання, повідомляє "Спортивне Кам'янське".

На захід, аби привітати учасників, завітали почесні гості: міський голова Андрій Білоусов і начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина.

– Шановні спортсмени, тренери, судді, батька та глядачі, для нашого міста – велика честь приймати таку велику кількість спортсменів з різних куточків України, – сказав мер. – Багато з вас – це майбутні чемпіони, призери міжнародних змагань, олімпійські призери. Ми дякуємо, що ви приїхали до нашого міста. Бажаю всім гарних вражень та результатів. Також хочу подякувати нашим захисникам і захисницям, завдяки яким наші діти можуть займатися спортом, а перемогу нехай здобуде сильніший. Зі святом!

Міський голова прийшов на змагання не з пустими руками: голові Федерації плавання Кам’янського, чемпіону світу, директору ДЮСШ№5 Дмитру Краєвському вручили сертифікат на придбання спортивного інвентарю. Подарунок стане в нагоді юним кам’янським спортсменам, які вже наступного тижня вирушать у Бровари на чемпіонат України.

Протягом дня юнаки та дівчата демонстрували свої сили на дистанціях 50 м вільними стилем, 100 м брас, 50 м батерфляй, 100 м на спині, 100 м вільний стиль, 50 м брас, 100 м батерфляй, 50 м на спині.

Близько 100 кам’янчан взяли участь змаганнях. Серед них і Максим, вихованець ДЮСШ№5, який займається у тренера Максима Колещука.

Юний спортсмен займається плаванням 2,5 роки і зазначив, що дуже радий брати участь у цих змаганнях, завдяки яким він покращить свої навички. Також у маленького спортсмена є свій секрет підтримки спортивної форми.

– Радий що попав на змагання, – сказав Максим. – Сьогодні долав перешкоди в 50 м вільним стилем і 50 м на спині. Аби добре себе почувати та бути загартованим, вдома зранку обливаюся холодною водою  та роблю дихальні вправи.

По традиції, у холі басейну працював благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, де бажаючі могли придбати різні вироби ручної роботи, тим самим допомогти нашим Збройним Силам України.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых