У Південному районі Кам’янського планують встановити сміттєспалювальні установки

09:05, 24 фев 2024 , Новости Каменского
У Південному районі Кам’янського планують встановити сміттєспалювальні установки

Про те, що підприємства ТОВ «ЕКОІНВЕСТГРУП» та ТОВ «ЕКОПРОМ ЕНЕРДЖІ ІНВЕСТ» планують розпочати в нашому місті плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, офіційно інформує (1,2) Кам’янська районна Державна адміністрація.

У повідомленнях вищевказаних підприємств (1,2) вказано, що вони хочуть здійснювати свою господарську діяльність у сфері управління відходами, а саме: небезпечними відходами та відходами що не є небезпечними на власних промислових потужностях.

Для знищення сміття розглядається встановлення установок «УТ-3000 ДП», в яких відходи планують спалювати з максимальною температурою до 1300°С.

Робота передбачається у режимі 24/7 (двадцять чотири години, сім днів на тиждень) у 3 зміни продовж року, та буде «визначатися попитом на послуги підприємства». Місця провадження планованої діяльності:

– Кам’янське, Південний район, вулиця Дорожня, 64\21
– Кам’янське, Південний, вулиця Вячеслава Чорновола, 8

Так як планована діяльність суб’єкту господарювання може мати значний вплив на довкілля та підлягає оцінці впливу на довкілля відповідно до Закону України “Про оцінку впливу на довкілля”, процедура, крім іншого, передбачає проведення громадського обговорення.

Усі зауваження і пропозиції громадськості запропоновано надсилати до Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України: 03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, OVD@mepr.gov.ua, (044) 206-31-40, 206-31-50 , заступник директора департаменту – начальник відділу оцінки впливу на довкілля Департаменту екологічної оцінки, контролю та екологічних фінансів – Грицак Олена Анатоліївна.

Більше технічних моментів можна дізнатися у офіційних повідомленнях підприємств: ТОВ «ЕКОІНВЕСТГРУП»ТОВ «ЕКОПРОМ ЕНЕРДЖІ ІНВЕСТ».

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых