Нехай увесь світ почує Україну! Підтримай країну - вийди на мирну акцію де б ти не знаходився!

09:38, 24 фев 2024 , Новости Каменского
Нехай увесь світ почує Україну! Підтримай країну - вийди на мирну акцію де б ти не знаходився!

Щонайменше у 400 містах світу та в усіх країнах, де є українська громада, сьогодні, 24 лютого, до другої річниці повномасштабного вторгнення рф, проходять акції з головним меседжем про необхідність надання зброї Україні.

«Ми маємо спільну ідею, щоби українці не розпорошувались, а всюди вийшли з однією головною вимогою, а саме - невідкладного постачання Україні зброї та засобів для боротьби з ворогом. Це також важливо, щоби далі співпрацювати з владами цих країн і знов актуалізувати це питання, показуючи, скільки людей це підтримують», - зазначає голова комітету з організації акцій 24 лютого при Світовому конгресі українців (СКУ) Володимир Когутяк.

Наразі працює спеціальний сайт, де є вся необхідна інформація, а також інтерактивна мапа, на якій позначено, де будуть проводитись акції. 

Якщо ви перебуваєте за межами України — вийдіть на головні площі своїх міст на мирні акції на підтримку України. Якщо ваші рідні зараз знаходяться за кордоном, розкажіть їм про акцію. Тільки разом ми сила, тільки разом зможемо подолати ворожу навалу! 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых