На Дніпропетровщині оборонці та їхні родини отримали майже 14 тис послуг за проєктом «Я – Ветеран»

07:05, 28 фев 2024 , Новости Каменского

Майже 14 тисяч послуг надали в області за проєктом «Я – Ветеран». Це комплексний сервіс, який запустили торік в червні. Він – для захисників, захисниць та їхніх рідних. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний. Він розповів й інші новини регіону в сфері цифровізації.

«У лютому наші фахівці зустрічали представників Запорізької області, які також бажають запровадити «Я – Ветеран» у своїх ЦНАПах. Тож наш досвід переймають й  інші регіони», – зазначив Іван Начовний.

Центри надання адмінпослуг області продовжують тримати марку, додав він. Оцінка за обслуговування від відвідувачів зараз на рівні 94%.

«Оновлюємо простори, в яких адміністратори приймають людей. У лютому після модернізації двері для відвідувачів відкрили ЦНАПи в Українській сільській громаді та у Дніпрі», – наголосив заступник очільника регіону.

У взаємодії з Регіональним офісом міжнародного співробітництва при ОВА Силам оборони передали ще понад 2 тисячі ноутбуків. Освітнім закладам – більш ніж 1,5 тисячі.

За підтримки Мінцифри Дніпропетровщина отримала чергову партію роутерів. Пристрої – для облаштування в укриттях соціальних закладів зон WI-FI. Аби кожен їх відвідувач мав доступ до Інтернету.

«Кібербезпека – важливий напрямок. Підвищуємо її рівень в інформаційно-комунікаційних системах та на об’єктах критичної інфраструктури. Для цього оновлюємо плани реагування на загрози. Поширюємо рекомендації та навчаємо відповідальних співробітників», – розповів Іван Начовний.

Область долучилася до міжнародного форуму з кібербезпеки «Стійкість під час кібервійни». Він зібрав цифрових лідерів з усієї країни. Обговорили аудит безпеки в межах співпраці з USAID. Приділили увагу й інструментам швидкого відновлення IT-інфраструктури у разі кібератак.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых