На Дніпропетровщині у 2023 році понад чверть обласного бюджету використано на оборону та ліквідацію наслідків ворожої агресії

09:14, 1 мар 2024 , Новости Каменского

Про виконання минулорічного кошторису в цій витратній частині бюджету йшлося на колегії Дніпропетровської ОВА.

пріоритетів - підтримка воїнів, забезпечення порядку у містах та селах, цивільний захист аселення і кошти громадам, які потерпають від обстрілів.

Також чимало витрачено на створення реабілітаційних центрів й проєкти з відновлення водопостачання після підриву росіянами Каховської ГЕС.

Загалом показник в області в витратній частині на оборону та ліквідацію наслідків ворожої агресії за підсумками 2023-го року - понад чверть обласного бюджету.

Попри війну зроблено все, аби люди вчасно отримували й соціальні виплати. Зокрема, матеріальну допомогу, зарплати, стипендії. Фінансували освітні заклади. Лікарні та соціальні установи. Аби вони працювали безперебійно.

Цих пріоритетів вирішили дотримуватися й надалі. Всі вони враховані у фінансовому документі 2024 року. Це не просто зведення цифр, а дорожня карта. У ній чітко прописані цілі фінансування, кожна з яких про посилення війська, захист мешканців регіону, його відновлення. 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых