У Кам'янському районі затримали  крадіїв транспортних засобів

15:09, 2 мар 2024 , Новости Каменского

В першому випадку один із підозрюваних викрав автомобіль у Кам'янському, у другому - мототранспорт у Верхньодніпровську.

У Кам'янському автомобіль ВАЗ тривалий час стояв на тимчасовій стоянці полизу магазину. Господар періодично навідувався, однак машиною не користувався. 7 лютого чоловік не побачив свого "залізного коня" на звичному місці. 

Правоохоронці знайшли викрадену автівку в одному із селищ Криничанської територіальної громади. Також, поліцейські встановили й особу викрадача. Ним виявився 26-річний житель Кам`янського району.

Другий злочин стався 12 лютого близько 21:20 у місті Верхньодніпровськ. Проходячи вулицею зловмисник побачив мототранспорт, який власник залишив біля магазину. Скористався слушним моментом, злодій відкотив двоколісний до нежилого приміщення та заховав його там. Поліцейські відділення поліції № 3 Кам’янського районного управління поліції встановили, що до злочину причетний 26-річний місцевий житель. Також правоохоронці встановили й місце схову викраденого мопеда.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 289 Кримінального кодексу України. 29 лютого за погодженням з прокуратурою фігурантам повідомили про підозру за незаконне заволодіння транспортними засобами.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых