Каратисти Кам`янського “Бусін-кан” посіли 11 призових місць в турнірі “Кубок княгині Ольги”

12:08, 5 мар 2024 , Новости Каменского
Каратисти Кам`янського “Бусін-кан” посіли 11 призових місць в турнірі “Кубок княгині Ольги”

Одинадцять призових місць посіли каратисти Кам`янського СК “Бусін-кан” на Всеукраїнських змаганнях з кіокушин-кан карате “Кубок княгині Ольги”, які відбулися 3 березня в Ірпені.

Традиційно цей турнір проводиться на передодні 8 березня, де більшу увагу приділяють учасницям жіночої статі. В цьому році в турнірі взяли участь 450 спортсменів, які представляли 28 команд дівчат та хлопців з різних міст України. Серед великої конкуренції та високого рівня учасників, каратисти Кам’янського спортивного клубу кіокушин-кан карате-до “Бусін-кан” продемонстрували якісну підготовку, техніку та жагу до перемоги. В запеклих поєдинках вихованці тренера Романа Кашири в загальному заліку вибороли друге командне місце.

“Щорічно команда спортивного клубу “Бусін-кан” бере участь у турнірі “Кубок княгині Ольги”. Це дуже важливий досвід для наших дівчат. Ми досягли найкращого результату за останні роки – друге командне місце. Спортсмени зайняли 6 перших та 5 других місць. Поліна Порошенко і Вікторія Абрамова вдало виступили одразу у двох категоріях. Також серед хлопців другим став Андрій Цингаль. Окремий приз за найкращу техніку отримала Влада Демянчук. Дякую спортсменам за самовідданість і вклад в загальну перемогу”, – сказав Роман Кашира, президент СК “Бусін-кан”.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых