Кам`янчанин обдурив інтернет-покупця з Львівщини

15:39, 19 мар 2024 , Новости Каменского

Інтернет-шопінг - швидка і зручна можливість отримати товари. Але далеко не всі продавці дотримуються правил чесної торгівлі.

Так сталось, що 33-річний кам`янчанин деякий час продавав через інтернет автомобільні запчастини і був сумлінним продавцем - замовлення відправляв в установлені строки.

Однак, коли в нього виникли особисті проблеми - вирішив їх за рахунок довірливого покупця. Спочатку шахрай вигадував жалібні історії, а згодом перестав відповідати на дзвінки замовника. Тоді потерпілий зрозумів, що його ошукали й звернувся по допомогу до поліції.

За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські нагадують громадянам бути уважними та обережними під час купівлі товару в інтернеті. Щоб не стати жертвою шахраїв та не втратити кошти, користуйтеся послугою післяплати за товар. А якщо ви стали жертвами шахрайських дій - звертайтеся до поліції.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых