Кам’янські правоохоронці роз’яснили дітям правила поведінки вдома та на вулиці

16:52, 28 мар 2024 , Новости Каменского

Ювенальні поліцейські Кам’янського розповіли дошкільнятам про основні правила особистої безпеки.

26 березня поліцейські Кам`янського районного управління поліції разом з улюбленцем дітей Псом Патроном та представниками благодійного фонду «Міністерство добрих справ» завітали у гості до вихованців одного з дитячих садочків та провели для них пізнавальний захід.

Діти радісно зустріли своїх гостей обіймами та щирими посмішками. Захід відбувся у ігровій формі з різноманітними конкурсами та вікторинами. Хлопці та дівчата із завзяттям відгадували загадки, грали в рухливі ігри разом з Псом Патроном. Під час гри поліцейські розповіли дітям, що необхідно робити якщо загубився. Також дітки дізнались про правила безпечної поведінки вдома та на вулиці.

Наприкінці заходу дошкільнята отримали солодкі подарунки. А на згадку про дружню зустріч малеча прикрасила поліцейській автомобіль долоньками дружби.

«Ми хочемо, щоб діти знали, що поліцейський завжди захистить та допоможе у будь-якій ситуації. Не насварить, а підтримає і вбереже», - зазначає Дарина Довгопола, старший інспектор ювенальної превенції Кам`янського районного управління поліції.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых