У Кам’янському оголошено конкурс дитячого малюнка

09:19, 30 мар 2024 , Новости Каменского

Сучасне довкілля очима дітей" - таку назву має конкурс, організатором якого є департамент екології та природних ресурсів міської ради. 

Про це йдеться в розпорядженні міського голови Андрія Білоусова.

Конкурс триває з 25 березня до 15 квітня і має на меті привернення уваги до проблеми знищення природи, в тому числі в результаті війни

У конкурсі беруть участь діти до 15 років у 2 вікових категоріях: молодша – від 6 до 9 років включно; старша – від 10 до 15 років включно.

У кожній віковій категорії приймаються індивідуальні роботи: малюнок, виконаний у довільній графічній, живописній формах, будь-якими художніми засобами і техніками, який за змістом і жанром відповідає темі та містить авторське бачення покращення екологічної ситуації в Україні. Формат паперу – А-3 без рамки, наліпок, на зворотному боці малюнка зазначається розбірливо прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, контактний телефон автора.

Конкурсні роботи слід направляти в цифровому вигляді (фотографії малюнків повинні бути високої якості у форматі jpg) на електронну адресу eko@kam.gov.ua або особисто до департаменту екології та природних ресурсів Кам’янської міської ради (просп. Свободи, 2/1, 3-й поверх, кабінет 301).

Підсумки заходу буде оголошено 18 квітня з нагоди Всеукраїнського дня довкілля. Переможці конкурсу в урочистій обстановці отримають дипломи та цінні подарунки.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых