На Дніпропетровщині визначили переможців програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота»

13:32, 5 апр 2024 , Новости Каменского
На Дніпропетровщині визначили переможців програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота»

Визначено переможців 5-ї у поточному році хвилі прийому заяв учасників програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота», який тривав у період з 26 лютого по 10 березня. Ухвалено 14 позитивних рішень щодо надання мікрогрантів мешканцям Дніпропетровщини.

У результаті реалізації бізнес-ідей нових переможців у Кам’янському отримані кошти підуть на розширення кав`ярні, а у Жовтих Водах запрацює виробництво з виготовлення та продажу меблів. У Дніпрі відкриється кондитерський магазин та кав`ярня, буде модернізовано медичний центр та стоматологічну клініку. У Криворізькому районі запрацює продуктовий магазин, а також підприємці Кривого Рогу розширять власну справу у сфері постачання води, надання освітніх послуг, виробництві напівфабрикатів, продажу будівельних матеріалів. У Новомосковську розпочне діяльність магазин насіння, а підприємець з Павлограду відкриє солярій.

Загалом з початку року за програмою «Власна справа» по регіону ухвалено 75 позитивних рішень, переможці отримають близько 17,5 млн грн, серед грантоотримувачів – 9 нових мешканців області. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення 150 нових робочих місць.

Якщо ви маєте ідею та бажання розпочати власну справу, подати заявку можна онлайн через портал Дія.

За більш детальною інформацією звертайтесь до фахівців Кам`янської філії Дніпропетровського ОЦЗ за адресою: вул.Медична,6 або телефонуйте: (068)684-03-62, (068)572-42-32.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых