Протягом тижня спортсмени Дніпропетровщини вибороли майже 130 медалей на міжнародних і всеукраїнських змаганнях

10:49, 9 апр 2024 , Новости Каменского

Протягом тижня спортсмени регіону здобули майже 130 медалей. Серед них – понад півсотні золотих, 36 срібних та більш ніж чотири десятки бронзових. Нагороди привезли зі змагань національного та міжнародного рівнів. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

«Насичений спортивними подіями був минулий тиждень. Відбулися декілька обласних змагань, з десяток всеукраїнських. Маємо гарні новини з міжнародної арени. Наші атлети продовжують гідно виступати й здобувати нагороди», – розповів в. о. начальника управління молоді і спорту Дніпропетровської ОВА Андрій Панченко.

Національні першості відбувались у Львові, Івано-Франківську, Києві, Броварах, Богуславі, Вінниці й Корсунь-Шевченківському. Проводили чемпіонати з різних видів єдиноборств, фігурного катання, кульової стрільби, настільного тенісу, шашок, сучасного п’ятиборства.

Міжнародних нагород спортсмени Дніпропетровщини привезли 11. «Золото» Кубку Європи зі скелелазіння серед юніорів виборола Рафаель Казбекова. Змагання проходили в Італії. Дівчина здобула перемогу у своїй категорії.

Поповнили медальну скарбничку і юні дзюдоїсти області. На кадетському Кубку Європи, який відбувся у Чехії, здобули повний комплект нагород.

«Золото» у вазі до 90 кг на рахунку Дмитра Лебедя. Срібним призером у вазі понад 90 кг став Олег Фесенко. Володаркою бронзової медалі у вазі до 70 кг стала Анна Ткачова. Загалом у Кубку Європи взяли участь 583 спортсмени з 32 країн. Після двох днів боротьби найсильнішою командою стала українська збірна.

Сестри Людмила та Надія Кіченок вибороли командне «срібло» на тенісному турнірі у США.

Майже півтисячі спортсменів взяли участь в обласних першостях. Зокрема, чемпіонатах з вільної боротьби, самбо, скелелазіння. А ще відкритому турнірі з дзюдо.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых