До поліції Кам`янського на службу прибуло 45 випускників вищих навчальних закладів системи МВС України

07:03, 15 апр 2024 , Новости Каменского

Молоді поліцейські нестимуть службу у підрозділах кримінальної поліції, превентивної діяльності та органів досудового розслідування Кам`янського районного управління поліції та територіальних підрозділах.

13 квітня начальником поліції Кам`янського полковником поліції Віталієм Твердохлібом проведений первинний інструктаж з випускниками.
На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, а також мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії росії проти України.

Надалі, головну увагу було зосереджено на обов’язковому дотриманні поліцейськими встановленого внутрішнього розпорядку роботи, заходів особистої безпеки, дисципліни та законності під час несення служби, Правил  етичної поведінки та носіння однострою. Також співробітники сектору кадрового забезпечення ознайомили молодих поліцейських з функціями підрозділу, його структурою, умовами використання та застосування спецзасобів.

Віталій Твердохліб привітав молодих поліцейських із початком служби: «Ще вчора ви були курсанти, а тепер – наші колеги, частина великої родини правоохоронців. Ви обрали нелегкий, але дуже відповідальний шлях у житті. Запам`ятатйте, що найвищою оцінкою вашої роботи буде довіра громадян. Бажаю кожному з вас гідно нести звання офіцера поліції. Служіть і працюйте так, щоб вас поважали люди!»

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых