У басейні Кам’янського плавці-паралімпійці з національної збірної провели тренування для воїнів, які протезуються в області

18:28, 15 апр 2024 , Новости Каменского

Плавці-паралімпійці з національної збірної влаштували у басейні Кам’янського особливу зустріч. На неї запросили воїнів, які отримали на передовій важкі поранення, і зараз протезуються на Дніпропетровщині. Вони поділилися один з одним своїми історіями та провели спільне тренування. Оборонці мали змогу особисто переконалися у реабілітаційному ефекті вправ у воді.

«Спільне тренування плавців-паралімпійців та ветеранів, які перенесли важкі поранення, організували за проєктом ТитаниUA. Вирішили започаткувати такий формат зустрічей, аби заохотити воїнів до спорту. Це те, що допоможе загартувати силу духу на шляху відновлення. Дасть зрозуміти – попри ампутації життя продовжується, а їхні можливості безмежні», – зазначила заступник начальника ОВА Ірина Грицай.
Воїни - паралімпійці поділилися своїми враженнями від занять спортом і набутим досвідом з присутніми на тренуваннях пораненими та завірили, що у такий спосіб вони відновлюють здоров'я, сили і набувають віру у сенс життя. Також розповіли про власні досягнення і побажали брати з них приклад.всім, хто переніс поранення.

Це було перше спільне тренування воїнів з паралімпійцями, але не останнє. Їх планують проводити регулярно.  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых