У Камʼянському творчий танцювальний колектив «Стиль життя»  відсвяткував свій 15 – річний ювілей  

17:40, 18 апр 2024 , Новости Каменского

Один з найпопулярніших та найбільших колективів сучасної хореографії «Стиль життя» Камʼянського відсвяткував 15-річчя з дня заснування. Ювілейний концерт Зразкового художнього коллективу відбувся в Палаці культури «Хімік».  

«Стиль життя» є постійним учасником міських заходів. Кожен його  виступ – неймовірно артистичний та запам’ятовується глядачам. Колектив студії є неодноразовим лауреатом та переможцем конкурсів і фестивалів різного рівня.

В першу чергу – це заслуга керівника студії Анастасії Колесник та всього тренерського складу коллективу.  Наставники юних танцюристів віддані своїй справі. Вони розкривають потенціал обдарованих дітей та ведуть їх до перемог на творчих фестах.  В цьому також заслуга усіх учасників студії, які постійно наполегливо працюють над собою, навчаються та втілюють в життя задуми своїх тренерів. І звісно, велику роль в цій роботі відіграють батьки, які усіляко підтримують своїх дітей та допомагають на цьому шляху.

Міський голова Андрій Білоусов привітав керівницю, тренерів, учасників колективу з ювілеєм Студії та вручив викладачам подяки і подарунок  – акустичну систему. Також очільник міста побажав танцюристам та іхнім наставникам творчого натхнення, успішної реалізації усіх задумів та нових яскравих здобутків.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых