У Кам'янському районі відкрили нову поліцейську станцію

10:36, 19 апр 2024 , Новости Каменского

Відкриття станції відбулося 18 квітня у місті Верхівцеве за участі начальника ГУНП в Дніпропетровській області Олександра Ганжі та представників міської влади.

Тепер  безпекою жителів Верхівцевської громади опікуватиметься поліцейський офіцер громади Олександр Катляр

Очільник обласної поліції зазначив, що безпековий проєкт «Поліцейський офіцер громади» є вкрай необхідним і важливим особливо зараз, в умовах повномасштабного російського вторгнення.

Нову поліцейську станцію облаштували майже в центрі міста Верхівцеве. Тут працюватиме поліцейський офіцер громади Олександр Катляр, який пройшов конкурсний відбір та навчання. Поліцейський обслуговуватиме територію із 10 населених пунктів та слідкуватиме за безпекою місцевих жителів.

Приміщення станції – сучасне та комфортне, воно має все необхідне для роботи поліцейського офіцера громади та допомоги людям. Окрім цього, правоохоронця забезпечили усім необхідними для несення служби та службовим автомобілем.

Верхівцевська громада стала 56-ою громадою Дніпропетровської області, яка взяла участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади». Загалом сьогодні була відкрита вже 69-а поліцейска станція.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых