Протягом тижня спортсмени Дніпропетровщини здобули 88 медалей на міжнародних і всеукраїнських турнірах

16:18, 22 апр 2024 , Новости Каменского

Протягом минулого тижня спортсмени регіону здобули 88 нагород. Серед них – 26 золотих, 31 срібна та стільки ж бронзових. Представники області виступили на 10 всеукраїнських змаганнях і чотирьох міжнародних першостях. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

«Наші спортсмени продовжують проявляти себе. За тиждень маємо нових чемпіонів і призерів. Серед дорослих та дітей. Усі виклалися на повну», – розповів заступник начальника управління молоді і спорту Дніпропетровської ОВА Андрій Панченко.

Національні першості відбувались у Києві, Дніпрі, Львові, Чернігові, Івано-Франківську, Умані й на Рівненщині. Провели Кубки і чемпіонати України з шахів, стрільби із пістолета по рухомій мішені, бойового самбо, тхеквондо ВТФ, настільного тенісу, більярду, бадмінтону, веслування та шахів. А ще – Всеукраїнський турнір з боксу.

Півдесятка нагород спортсмени Дніпропетровщини привели з міжнародних змагань.

Дві золоті медалі у командному заліку вибороли Катерина Коротецька та Софія Сіденко. Дівчата піднялися на п’єдестал пошани юніорського Кубку Європи з фехтування.  

На рахунку Рафаель Казбекової «бронза» Кубку Європи зі скелелазіння серед юніорів.

Відзначився й метальник молота Михайло Кохан. Його досягнення – срібна медаль легкоатлетичного турніру World Athletics Continental Tour Gold. Змагання пройшли у Кенії.

«Бронзою» поповнив спортивну скарбничку регіону бадмінтоніст Нікіта Єрьоменко. Нагороду отримав на турнірі «Kawasaki Slovak Open 2024» у Словаччині.

Понад 600 спортсменів взяли участь в обласних першостях. Зокрема, з плавання, дзюдо, карате, шашок.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых