Єва Бабій і Максим Кривоніс — переможці чемпіонату Кам`янського з міжнародних шашок

11:20, 2 май 2024 , Новости Каменского

Єва Бабій і Максим Кривоніс стали найкращими шашкістами Кам`янського в чемпіонаті серед гравців вікової категорії до 16 років, який відбувся минулого тижня.

24 найкращих шашкістів нашого міста вікової категорії до 16 років зібралися 27 квітня у ліцеї № 40, щоб поборотися за нагороди, які підготувало для призерів управління молоді та спорту Кам`янської міської ради.

Завдяки участі в чемпіонаті міста з шашок-100 великої кількості провідних спортсменів України, хід турнірної боротьби був цікавим та непередбачуваним. Хтось йшов уперед до перемоги завдяки впевненості у власних силах, хтось завдяки бажанню стати першим, а хтось сподівався тільки на вдачу. Хто був свідком цієї інтелектуальної боротьби, відчув що таке насправді шашковий спорт.

У турнірі серед дівчат перемогу святкувала Єва Бабій. Учениця ліцею № 15, яку тренує А.Губарєва, у загальному заліку в боротьбі за “золото” поступилася М.Кривоносу тільки за додатковим критерієм. Другою фінішувала з 11 очками ліцеїстка інформаційних технологій Марія Діденко (тренер І.Губарєв). Бронзову медаль виборола Аріна Федорченко з ліцею № 11. Вихованка тренера Дмитра Савінського лише за додатковим показником пропустила вперед Марію Діденко.

Переможцем неймовірних шашкових перегонів став учень ліцею № 30 Максим Кривоніс. В його активі 12 очок з 16 можливих. До речі, у Максима це вже друга золота нагорода молодіжної першості (перша — у віковій категорії до 13 років). На одне очко від переможця відстав Олег Підгорний-Піцик з ліцею № 39. Обох призерів тренує Альона Губарєва з ДЮСШ № 3. Микита Маяк (ліцей ІТ), вихованець Заслуженого тренера України Ігоря Губарєва з ДЮСШ № 2 став бронзовим призером.

За умовами турніру шашкісти, набравши половину очок з 16 можливих, отримали право на участь у змаганнях вікової категорії до 19 років, які проходитимуть сьогодні, 1 травня.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых