Мешканців Кам’янського запрошують відвідати соляну кімнату

16:08, 28 май 2024 , Новости Каменского

В Україні діє програма з надання грантів “Власна справа” урядового проєкту “єРобота”. Одним із її успішних прикладів є історія Анастасії Потапової, яка отримала кошти на відкриття соляної кімнати

 В перший день війни вона разом із родиною виїхала з Луганської області (Кремінна) до Кам’янського.

Анастасія навчалась у Луганському національному університеті, має вищу освіту за спеціальністю “Товарознавець і торгівельне підприємництво”. Вже більше 10 років веде підприємницьку діяльність, у рідному місті мала декілька магазинів одягу і аксесуарів. На жаль, через військові дії була вимушена покинути налагоджений бізнес.

Дізнавшись про програму надання мікрогрантів на створення/розвиток бізнесу, вона вирішила скористатися цєю можливістю. Жінка звернулась за консультацією до фахівців Кам’янської філії обласного Центру зайнятості, склала успішний бізнес-план та подала заявку на порталі “Дія”.

Отримавши позитивне рішення від Державного центру зайнятості, вона одержала мікрогрант у розмірі 250 тис. грн. Ці кошти були витрачені на будівництво та облаштування соляної кімнати, яка розташована на бул. Будівельників, 8 (Лівоберіжжя). Анастасія створила два обов’язкових робочих місця та укомплектувала їх. Наразі в соляній кімнаті позмінно працюють два адміністратори (також внутрішньо переміщені особи).

Мешканців запрошують відвідати чудове місце для відпочинку та оздоровлення. Записатись на сеанс можна за тел.(097) 354-35-18.

Якщо ви маєте бажання розпочати або розвинути власний бізнес, звертайтеся за інформацією до Кам’янської філії Дніпропетровського ОЦЗ за адресою: вул. Медична, 6, або тел.: 068-684-03-62.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых