За які питання проголосують депутати Кам'янського на сессії 28 лютого?

09:00, 26 фев 2020 , Новости Каменского
За які питання проголосують депутати Кам'янського на сессії 28 лютого?

Для тих, хто бажає знати, що влада робить для міста.

1. Поліція та прокуратура буде звітувати перед депутатами міської ради, але традиційно депутати не почують ні поліцію, ні прокурора - запитань немає, лише папірці про покращення...

 

2. Цього разу депутати нададуть дозвіл КП КМР "Тепломережі" списати великий перелік майна, в якому кілометри теплотрас, прокладених по всьому місту лише в 2004 році, десятки теплообмінників, котли, верстати, електроприводи. Цей дозвіл може означати лише остаточний намір знищити тепломережі в місті... але хтось таки матиме прибуток!
 

3. Земельні питання - як звичайно. Одні й ті самі прізвища: Плахотніки, Кірпи, Міняйло - наближені до міської ради. Іншим земля в місті без великих хабарів - зась.
 

4. Програми - як обіцянки перед виборами, тому в них легко включають все, за що мешканці можуть обрати «тих самих» на новий строк. Та цього разу поки небагато наобіцяли:
- водовідведення на Гастело (Романково) 1 млн.;
- льодова арена на СК "Прометей" 1,38 млн.;
- мультифункціональні спортивні майданчики 4 шт. Що подешевше - для Черемушок та Карнаухівки, та майже за півмільйона на Лівий Берег та пр. Конституції.
 

5. Програма розвитку ЖКГ передбачає:
- зміни видатків на елементи благоустрою з 1 млн. на 0,5 млн.;
- збільшення видатків на придбання конструкцій вхідних груп з 600 тисяч на 800 тисяч;
- прибрано видатки на нестандартне приєднання електричної потужності мешканцям міста з 6,5 млн до 0 грн. Але вони з'являться в іншій програмі.
 

6. Програма децентралізації опалення:
- На капітальні ремонти та обладнання 36 млн. гривень;
- На нестандартне приєднання (збільшення потужності ) платіж на ДТЕК - 36,5 млн. грн.;
- на будівництво районних котелень - 55 млн. гривень.
Центр міста та Дніпробуд підготувати до децентралізації буде не легко.Призначається «правильна комісія для визначення правильних інвесторів», бо інших ніхто і не пусте в місто/вулик.
 

7. Приймається положення про проведення конкурсу на посаду керівника КЗ середньої загальної освіти. Хто не знає, тепер не департамент освіти призначає в КЗ керівника, але в нашому місті - це не точно....
 

8. 414 тисяч виділять депутати на підтримку електронного документообігу: ліцензія на рік - 138 тисяч, хмарні технології - 96 тисяч, технічне обслуговування - 180 тисяч гривень
 

9. На військкомат та військову частину А 4608 виділять 400 тисяч гривень на паливно - мастильні матеріали та інше...
 

10. Великі зміни чекають на ОСН, зарплатню вони будуть отримувати як і раніше з бюджету (хоч і називається це - на підтримку діяльності) а от додатково ще 3,11 млн. гривень на виконання повноважень ОСН, начебто для вивезення сміття, обрізку дерев, відсипку доріг та тротуарів, виготовлення покажчиків назв вулиць і навіть конкурси проведуть із заохоченнями.

Без реклами бджолярства мабуть не обійдеться....
 

11. Дитяча міська лікарня припинить своє існування та буде приєднана до 9-ї лікарні.
 

12. Традиційно на вивчення пасажиропотоку виділять 200 тисяч гривень, але зрозуміло що ніякого вивчення як і раніше не буде;
- виділяються 5,5 млн. гривень на організацію регулярних та нерегулярних перевезень соціально незахищених верств населення та у разі потреби. У приватний басейн з портретом лідера возитимуть мабуть за цією програмою;
- казочки про виділення 100 млн. гривень на придбання нових автобусів та 75 млн. на купівлю 9 нових трамваїв - це для того щоб ви знали за кого голосувати, адже бюджет на це поки грошей не має.
 

13. 55 блочок залишать без депутата, а новий депутат від Дубінських обирає вулики лівого берегу. Причому Саранча буде заважати Залевському, а Торішня - Крутю, працюючи на одному окрузі. Приватний сектор – то складна робота.
 

14. Комісія ЖКГ як і раніше під наглядом депутатів від Дубінських, от тільки тепер замість Торішньої в неї увійде Саранча, а Торішня представлятиме інтереси Дубінських в комісії законності та анти корупції.
 

А ще на сесії буде скоріше за все прийнято багато інвестиційних угод по децентралізації опалення між мерією та Івановим, який представляє бізнес інтереси самого мера.

 

Питання до вас, наші поважні читачі. Чи ця влада не є круговою порукою, яка знищую наше місто?

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых