Регіональний офіс «Зроблено в Україні» запрацював у Кам’янському

17:59, 22 окт 2024 , Новости Каменского

Відкриття офісу для підтримки місцевого бізнесу відбулося за участі директора Дніпропетровського обласного центру зайнятості Вікторії Кузнецової, представників місцевої влади та роботодавців.

Як повідомили в обласній службі зайнятості, це вже третій офіс платформи «Зроблено в Україні» на Дніпропетровщині. Працюватиме він на базі Кам’янської філії Дніпропетровського ОЦЗ за адресою: м. Кам’янське, вул. Медична, 6.

Основна мета таких офісів – сприяти розвитку бізнесу, створити платформу для прямого діалогу між державою та підприємцями.

Звернувшись до «Зроблено в Україні», підприємці отримають консультації, дізнаються про всі урядові та регіональні грантові програми, якими можна скористатись одночасно. Серед найпопулярніших є програми «Власна справа» та «Грант для ветеранів/ветеранок та їх подружжя». Фахівці допоможуть заповнити заявки, подати документи та скласти бізнес-плани на отримання грантів.

Додатково будуть доступні й інші програми: гранти на переробку з можливістю отримати до 8 мільйонів гривень на розвиток виробництва, «Доступні кредити 5-7-9», іпотечна програма «єОселя», програма підтримки проєктів із значними інвестиціями, програма компенсацій за купівлю сільгосптехніки українського виробництва.

Фахівці консультують і щодо програм служби зайнятості, таких як: ваучери на навчання працівників, програми навчання та перенавчання, допомога з пошуком та підготовкою кадрів, компенсація за працевлаштування ВПО та облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

«На сьогодні багато перспективних українців мають ідеї для бізнесу. Держава для їх реалізації пропонує фінансову підтримку, а служба зайнятості – допоможе підібрати потрібних фахівців», – зазначають в ОЦЗ та запрошують усіх охочих підтримувати й розвивати свій бізнес разом зі «Зроблено в Україні».

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых