У Пенсільванії знайдена схожа на крокодила риба

14:01, 8 мар 2020 , Новости Каменского
У Пенсільванії знайдена схожа на крокодила риба

Міссісіпскій панцирник (Atractosteus spatula) – велика хижа риба, що віддалено нагадує щуку, але помітно більший. Дорослі особини можуть досягати триметрової довжини при масі понад 130 кг. Живе панцирник в річках США і Мексики, що впадають в Мексиканську затоку, – Міссісіпі та інших. Іноді риба виходить в море і подорожує кудись по своїм риб’ячим справам.

До цих пір найпівнічнішим місцем упіймання панцирника був Іллінойс. В описуваному зараз випадку дохла риба, як повідомляє телеканал 3 CBS Philly, була виявлена біля селища Рандо Тауншип, штат Пенсільванія. Це місце знаходиться на атлантичному узбережжі США, досить далеко від Мексиканської затоки і Міссісіпі.

Найімовірніше риба дісталася туди йдучи вздовж берега з півдня, але пенсильванська вода виявилася для неї занадто холодною.

RARE FISH LOCATED IN RADNOR POND:

Radnor Township Animal Control was notified of a rare discovery in the pond at Fenimore Park this week. The Alligator Gar fish, commonly found in the Gulf of Mexico, was located by a township resident deceased. (1/2)

Переглянути зображення у Твіттері

 

 

Альтернативним варіантом є проникнення риби через судноплавний канал, що з’єднує річку Іллінойс (ліва притока Міссісіпі) З Великими озерами, подальший сплав в океан і спроба піти на південь — у бік теплої води. Минулого року ми писали про те, як США намагаються зупинити поширення по цьому маршруту товстолобика. Можливо, крім нього в озера можуть прийти і інші тварини.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых