З метою попередження

08:44, 15 май 2019 , Новости Каменского

 

 

 

З метою попередження виникнення пожеж у природних екосистемах,  рятувальники 9 державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області провели рейд місцями відпочинку людей на природі у Лівобережній частині міста Кам`янського.

Співробітники ДСНС звертались до громадян з проханням бути вкрай обережними під час прибирання присадибних ділянок, відвідування лісів й відпочинку на природі.

«Не можна випалювати суху траву та інші рослинні рештки, категорично заборонено звалювати й спалювати сміття у лісових насадженнях, необхідно обов’язково стежити аби діти не бавилися з вогнем у лісі, обов’язково прибирати місце відпочинку та переконатися, що вогнище повністю загашене», - роз’яснювали вогнеборці.

Спілкуючись із громадянами, рятувальники розпитували їх чи дотримуються вони правил пожежної безпеки та переконатись наскільки люди є відповідальними за свої вчинки. В основному всі відпочиваючі позитивно віднеслись до настанов, розуміючи, що цілісність лісів залежить й від їх особистої культури.

Всім із ким спілкувались співробітники Служби «101» було вручено пам’ятки та листівки застережливого характеру.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых